wc3campaigns
WC3C Homepage - www.wc3c.netUser Control Panel (Requires Log-In)Engage in discussions with other users and join contests in the WC3C forums!Read one of our many tutorials, ranging in difficulty from beginner to advanced!Show off your artistic talents in the WC3C Gallery!Download quality models, textures, spells (vJASS/JASS), systems, and scripts!Download maps that have passed through our rigorous approval process!

Go Back   Wc3C.net > Town Hall > WC3C News
User Name
Password
Register Rules Get Hosted! Chat Pastebin FAQ and Rules Members List Calendar



Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-14-2003, 07:57 PM   #1
Electromancer
User


Respected User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 907

Electromancer is on a distinguished road (10)

Default

The beta sign up for Warcraft III : The Frozen Throne has started. Go to www.battle.net to sign-up. Apperently its now open testing, meaning you can sign-up no matter where you live, even if it is in iraq.

This is not first come first serve. If you can't get on because of lag, then try again later.
Electromancer is offline  
Sponsored Links - Login to hide this ad!
Old 02-14-2003, 08:28 PM   #2
Nightwraith
User
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 85

Nightwraith has little to show at this moment (0)

Default

I think the rumor is true, bcuz, I just registered, u can choose country, and I'm from Denmark, so I did choose Denmark, and it did say I were unable to join, thats y i think the rumor is real... but maybe they E-Mail me and tell me that I'm unable, I dont kno
Nightwraith is offline  
Old 02-14-2003, 09:43 PM   #3
Raziel
User
 
Join Date: May 2002
Posts: 44

Raziel has little to show at this moment (0)

Default

i registered juuuust fine
Raziel is offline  
Old 02-14-2003, 09:51 PM   #4
Undead-Swarm
User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 215

Undead-Swarm has little to show at this moment (0)

Default

Yip-Yip-Yip...YIPPY! I just REGISTERED, Mwa Ha Ha ha Ha (ect)

Now... the waiting game :D


EDIT... wait... I hope they will accept me -_-' I put N/A, street name for the adress field -_-' PLEASE ACCEPT MEEEE BLIZ!

Edit... I put the street name! I hope that'll do...


Edit... again... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, I cant STOP EDITING THIS POST!!! I MUST KNOW IF STREET NAME WILL DO!! *rips hair out*
Undead-Swarm is offline  
Old 02-14-2003, 10:13 PM   #5
Electromancer
User


Respected User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 907

Electromancer is on a distinguished road (10)

Default

Sorry, you gotta put atleast the first street name in as your street name. Ok, just so you all know, blizz throws out any forms that arent completed correctly. So fill in all * spots. And as for your cd key, only one person can register with the same cd key, so you ppl without a legit (or one you actually own) are screwed.
Electromancer is offline  
Old 02-14-2003, 10:22 PM   #6
Undead-Swarm
User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 215

Undead-Swarm has little to show at this moment (0)

Default

Quote:
Originally posted by Electromancer
Sorry, you gotta put at least the first street name in as your street name.


THERE... If that is correct (READ ABOVE, I DID PUT IN MY STREET NAME ... THIS IS WHAT I PUT..

*Adress 1 - N/A, "Street Name" Drive.

So, I put (FOR EXAMPLE):
*Adress 1 - N/A, Iamsocool Drive

That would work... right? I filled out EVERYTHING else... O_o
Undead-Swarm is offline  
Old 02-14-2003, 10:28 PM   #7
Thunder-Hunter
User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 582

Thunder-Hunter is on a distinguished road (10)

Default

I just Registered... I hope they pick me. Plz plz plz plz pick me blizzard :ggani: :ggani:
__________________
From the depths I come.

Well alot has changed since my last being here. Both the site and I. Alot my old posts were pretty noobish and just repeated mostly what other people said..
Thunder-Hunter is offline  
Old 02-14-2003, 11:39 PM   #8
GoD Of Pi3
User
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 32

GoD Of Pi3 has little to show at this moment (0)

Default

Quote:
Originally posted by Undead-Swarm
THERE... If that is correct (READ ABOVE, I DID PUT IN MY STREET NAME ... THIS IS WHAT I PUT..

*Adress 1 - N/A, "Street Name" Drive.

So, I put (FOR EXAMPLE):
*Adress 1 - N/A, Iamsocool Drive

That would work... right? I filled out EVERYTHING else... O_o


I hope you did put your street name in the first time, cause if you try and sign up more than once on the same comp you get disqualyfied emote_sweat
GoD Of Pi3 is offline  
Old 02-14-2003, 11:44 PM   #9
Undead-Swarm
User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 215

Undead-Swarm has little to show at this moment (0)

Default

yes, I did put in my street name! THis is what I put

NA "Name" Drive

According to you all, that works. SO i'll leave it at that.
Undead-Swarm is offline  
Old 02-15-2003, 12:55 AM   #10
Swift_Rapier123
User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 66

Swift_Rapier123 has little to show at this moment (0)

Default

I've signed up! Do you think blizzard will accept human sacrifices as a bribe to get the beta?
Swift_Rapier123 is offline  
Old 02-15-2003, 04:10 AM   #11
AfterShock
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by Undead-Swarm
yes, I did put in my street name! THis is what I put

NA "Name" Drive

According to you all, that works. SO i'll leave it at that.


You put in your Address Right?
if not Your screwed :bgrun:

BTW: why does it show everyone Using my Avatar?!?! Wtf??
 
Old 02-15-2003, 04:11 AM   #12
Kiether
User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 740

Kiether has little to show at this moment (0)

Default

Quote:
Originally posted by AfterShock
You put in your Address Right?
if not Your screwed :bgrun:

BTW: why does it show everyone Using my Avatar?!?! Wtf??

ya i think your right, i think they send it to u in the mail...
Kiether is offline  
Old 02-15-2003, 09:16 AM   #13
Undead-Swarm
User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 215

Undead-Swarm has little to show at this moment (0)

Default

I wonder ...

In my email I got an email letter that has (for its topic) "Need your adress"...

However, I'm NOT opening it as it does not have anything BLIZZARD in the return adress... it might be a virus... but it might be blizzard asking for my adress! I put the street name... oh! Why did this have to come after my dilema with my adress? I just had to forget where I lived (and no, I was unable to walk outside and look) and only remember the street name...

Why god, why???

PLEASE DONT FORGET ME BLIZZARRRRRRRRRRRRD
Undead-Swarm is offline  
Old 02-15-2003, 12:06 PM   #14
AfterShock
 
Posts: n/a
Default

LOad up all virus protection and CRAZY shit and if it is virus zap it! with your Protector Gun j/k, lol ur screwed if u dont open that email.. or your lucky and get the beta...emote_sweat

AND WHY DOES EVERYONE HAVE MY AVATAR?!?? AM I GOD!?!?!?:mtk:
 
Old 02-15-2003, 07:27 PM   #15
Kiether
User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 740

Kiether has little to show at this moment (0)

Default

Quote:
Originally posted by AfterShock
LOad up all virus protection and CRAZY shit and if it is virus zap it! with your Protector Gun j/k, lol ur screwed if u dont open that email.. or your lucky and get the beta...emote_sweat

AND WHY DOES EVERYONE HAVE MY AVATAR?!?? AM I GOD!?!?!?:mtk:

nope, u prob just got a virus or your comp is seriously ****ed up
Kiether is offline  
Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT. The time now is 05:43 AM.


Donate

Affiliates
The Hubb http://bylur.com - Warcraft, StarCraft, Diablo and DotA Blog & Forums The JASS Vault Clan WEnW Campaign Creations Clan CBS GamesModding Flixreel Videos

Powered by vBulletin (Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd).
Hosted by www.OICcam.com
IT Support and Services provided by Executive IT Services