wc3campaigns
WC3C Homepage - www.wc3c.netUser Control Panel (Requires Log-In)Engage in discussions with other users and join contests in the WC3C forums!Read one of our many tutorials, ranging in difficulty from beginner to advanced!Show off your artistic talents in the WC3C Gallery!Download quality models, textures, spells (vJASS/JASS), systems, and scripts!Download maps that have passed through our rigorous approval process!

Go Back   Wc3C.net > Warcraft III Modding > Developer's Corner > General Development
User Name
Password
Register Rules Get Hosted! Chat Pastebin FAQ and Rules Members List Calendar



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-17-2009, 02:17 AM   #766
Axzarious
User
 
Axzarious's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 105

Axzarious has little to show at this moment (4)

Default

Quote:
Originally Posted by cosmicat
Bleh, I dunno then. I won't be able to think of anything Vex hasn't.


The only thing that has not been tried is the transfering of a working war3 file with newgen. Im guessing im missing something so mindbogglingly simple that nobody can solve it, considering the things that have worked for almost everybody else are not working for me.
Axzarious is offline   Reply With Quote
Sponsored Links - Login to hide this ad!
Old 09-17-2009, 02:55 AM   #767
cosmicat
Probably AFK
 
cosmicat's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 635

cosmicat will become famous soon enough (71)cosmicat will become famous soon enough (71)cosmicat will become famous soon enough (71)

Default

Are you using an admin account while running we.bat ?
__________________
+++++++++++[>++++++>++++++++++>++++++++++<<<-]>+.>+.++++.+>-.----.------.--.<.
cosmicat is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2009, 03:17 AM   #768
Axzarious
User
 
Axzarious's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 105

Axzarious has little to show at this moment (4)

Default

Quote:
Originally Posted by cosmicat
Are you using an admin account while running we.bat ?

Yes.... I just tested my map without using the test map function... IT WORKS!

Although war3 crashes (Or does not get the chance to crash as it has that error report thing that pops up before it opens if I test it from world edit- any way to fix this so it opens it with the regular war3 instead of the newgen injected version of it? It would save me a hassle that I am ironically willing to live with if I am stuck with it)

I think I just needed to complain on forums for it to work, or I just have some mystical deity that laughs at my incompetence, as I did not change anything......
Axzarious is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2009, 03:26 AM   #769
cosmicat
Probably AFK
 
cosmicat's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 635

cosmicat will become famous soon enough (71)cosmicat will become famous soon enough (71)cosmicat will become famous soon enough (71)

Default

After trying a few things, I was able to reproduce your problem by enabling RtC. Disabling RtC (Reinventing the Craft) allowed "normal" Warcraft III to run.
__________________
+++++++++++[>++++++>++++++++++>++++++++++<<<-]>+.>+.++++.+>-.----.------.--.<.
cosmicat is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2009, 04:08 AM   #770
Axzarious
User
 
Axzarious's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 105

Axzarious has little to show at this moment (4)

Default

Quote:
Originally Posted by cosmicat
After trying a few things, I was able to reproduce your problem by enabling RtC. Disabling RtC (Reinventing the Craft) allowed "normal" Warcraft III to run.


THANKS JESUS! (srsly, you are jesus right now)
Axzarious is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT. The time now is 11:10 PM.


Affiliates
The Hubb The JASS Vault Clan WEnW Campaign Creations Clan CBS GamesModding Flixreel Videos

Powered by vBulletin (Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd).
Hosted by www.OICcam.com
IT Support and Services provided by Executive IT Services