wc3campaigns
WC3C Homepage - www.wc3c.netUser Control Panel (Requires Log-In)Engage in discussions with other users and join contests in the WC3C forums!Read one of our many tutorials, ranging in difficulty from beginner to advanced!Show off your artistic talents in the WC3C Gallery!Download quality models, textures, spells (vJASS/JASS), systems, and scripts!Download maps that have passed through our rigorous approval process!

Go Back   Wc3C.net > Warcraft III Modding > Developer's Corner > General Development
User Name
Password
Register Rules Get Hosted! Chat Pastebin FAQ and Rules Members List Calendar



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-04-2010, 05:08 PM   #1
rednek
",:..:,"
 
rednek's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 236

Submissions (11)

rednek will become famous soon enough (61)rednek will become famous soon enough (61)rednek will become famous soon enough (61)

Default Is there a way to replace a texture with other from war3.mpq?

Hi agian, I was just wondering: is there a way to replace textures without using the Import Manager?
I wanted to replace ashenvale cliff and its tileset with, let we say, sunken ruins cliff and its tileset.
Thanks :)
__________________
.

(lol, a hole in there, damn I fail :C )
rednek is offline   Reply With Quote
Sponsored Links - Login to hide this ad!
Old 06-05-2010, 02:14 AM   #2
DioD
obey
 
DioD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,532

Submissions (4)

DioD is a jewel in the rough (220)DioD is a jewel in the rough (220)DioD is a jewel in the rough (220)DioD is a jewel in the rough (220)

Send a message via ICQ to DioD
Default

import new texture to your map. (extract from mpq and import to your map)

did you read any tutorials?
DioD is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2010, 09:00 AM   #3
rednek
",:..:,"
 
rednek's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 236

Submissions (11)

rednek will become famous soon enough (61)rednek will become famous soon enough (61)rednek will become famous soon enough (61)

Default

Quote:
Originally Posted by DioD
import new texture to your map. (extract from mpq and import to your map)

did you read any tutorials?

Heh, that's actually what I was trying to avoid
__________________
.

(lol, a hole in there, damn I fail :C )

Last edited by rednek : 06-05-2010 at 09:00 AM.
rednek is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2010, 10:52 AM   #4
DioD
obey
 
DioD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,532

Submissions (4)

DioD is a jewel in the rough (220)DioD is a jewel in the rough (220)DioD is a jewel in the rough (220)DioD is a jewel in the rough (220)

Send a message via ICQ to DioD
Default

avoid reading tutorials...nice...
DioD is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2010, 12:46 PM   #5
Ammorth
I blink, therefore I am.
 
Ammorth's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,812

Submissions (10)

Ammorth is a glorious beacon of light (461)Ammorth is a glorious beacon of light (461)Ammorth is a glorious beacon of light (461)Ammorth is a glorious beacon of light (461)

Default

I think he was trying to avoid exporting and importing the file.

I believe there is an .slk file that handles cliffs and their texture. You could try find it, export it, edit it and import it. I bet you the filesize will be much smaller and you could achieve the same results.
__________________
Ammorth is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2010, 02:26 PM   #6
rednek
",:..:,"
 
rednek's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 236

Submissions (11)

rednek will become famous soon enough (61)rednek will become famous soon enough (61)rednek will become famous soon enough (61)

Default

Quote:
Originally Posted by DioD
avoid reading tutorials...nice...
I actually lol'd when I saw this :D
Ammorth is right, I was trying to avoid re-importing the .blp
Quote:
Originally Posted by Ammorth
I believe there is an .slk file that handles cliffs and their texture. You could try find it, export it, edit it and import it. I bet you the filesize will be much smaller and you could achieve the same results.
I hoped there will be something like this! Ok thanks, I'll look for it then (in war3.mpq?)
__________________
.

(lol, a hole in there, damn I fail :C )

Last edited by rednek : 06-05-2010 at 02:27 PM.
rednek is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2010, 11:56 PM   #7
Ammorth
I blink, therefore I am.
 
Ammorth's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,812

Submissions (10)

Ammorth is a glorious beacon of light (461)Ammorth is a glorious beacon of light (461)Ammorth is a glorious beacon of light (461)Ammorth is a glorious beacon of light (461)

Default

If it exists, it should be in both war3.mpq and the expansion mpq (updated version for the expansion cliffs).
__________________
Ammorth is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT. The time now is 11:38 PM.


Affiliates
The Hubb The JASS Vault Clan WEnW Campaign Creations Clan CBS GamesModding Flixreel Videos

Powered by vBulletin (Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd).
Hosted by www.OICcam.com
IT Support and Services provided by Executive IT Services