wc3campaigns
WC3C Homepage - www.wc3c.netUser Control Panel (Requires Log-In)Engage in discussions with other users and join contests in the WC3C forums!Read one of our many tutorials, ranging in difficulty from beginner to advanced!Show off your artistic talents in the WC3C Gallery!Download quality models, textures, spells (vJASS/JASS), systems, and scripts!Download maps that have passed through our rigorous approval process!

Go Back   Wc3C.net > Warcraft III Modding > Artist's Corner > Skinning / Texturing
User Name
Password
Register Rules Get Hosted! Chat Pastebin FAQ and Rules Members List Calendar



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-15-2006, 09:19 PM   #1
horusrogue
User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 283

horusrogue has little to show at this moment (4)

Default Quick Question

So i'm getting back into wc3. I couldn't find my tft disc. Whatever.
End of story is how do you import the skins ingame again with WC3?
I remmeber it was something to do with importing them into the map file...what program repacks mpq's in that case.

If i'm off by a longshot..its been a while, how's it done?
I'm hoping to reskin most of my favorite orc units in a dark armored egyptian flavor.
__________________
[ + ]
horusrogue is offline   Reply With Quote
Sponsored Links - Login to hide this ad!
Old 06-15-2006, 09:20 PM   #2
THE_END
THE_Legion General
 
THE_END's Avatar


Project Member: PoC
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,179

Submissions (17)

THE_END is just really nice (390)THE_END is just really nice (390)THE_END is just really nice (390)THE_END is just really nice (390)THE_END is just really nice (390)THE_END is just really nice (390)

Hero Contest #3 - 3rd PlaceSkinning Contest 10 ~ Druid of the talon

Send a message via AIM to THE_END Send a message via MSN to THE_END
Default

Packing the MPQ, you need a seperate program for that I believe
__________________
For the Legion
THE_END is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2006, 09:30 PM   #3
horusrogue
User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 283

horusrogue has little to show at this moment (4)

Default

Quote:
Originally Posted by THE_END
Packing the MPQ, you need a seperate program for that I believe
Well how about just having the skin appear ingame? Its the same concept no? lol Just want to know know know all. Just how to have the bloody texture appear ingame. No expansion to have nice import button in editor.
__________________
[ + ]
horusrogue is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2006, 09:34 PM   #4
Jacek
Banned
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,095

Submissions (1)

Jacek is a jewel in the rough (164)Jacek is a jewel in the rough (164)

Send a message via MSN to Jacek
Default

I guess you want to replace existing skin, but that doesn't matter. Download WinMPQ... use it to open your map, click Import button and import your skin using path you want (eg. Textures\Abomination.blp), run the game, wow your aboms are teddy-like (if you used olof's skin).

You must import the skin everytime you save map.
Jacek is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2006, 09:42 PM   #5
horusrogue
User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 283

horusrogue has little to show at this moment (4)

Default

Quote:
Originally Posted by Jacek
I guess you want to replace existing skin, but that doesn't matter. Download WinMPQ... use it to open your map, click Import button and import your skin using path you want (eg. Textures\Abomination.blp), run the game, wow your aboms are teddy-like (if you used olof's skin).

You must import the skin everytime you save map.

Many thanks.
__________________
[ + ]
horusrogue is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT. The time now is 12:01 PM.


Affiliates
The Hubb The JASS Vault Clan WEnW Campaign Creations Clan CBS GamesModding Flixreel Videos

Powered by vBulletin (Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd).
Hosted by www.OICcam.com
IT Support and Services provided by Executive IT Services