wc3campaigns
WC3C Homepage - www.wc3c.netUser Control Panel (Requires Log-In)Engage in discussions with other users and join contests in the WC3C forums!Read one of our many tutorials, ranging in difficulty from beginner to advanced!Show off your artistic talents in the WC3C Gallery!Download quality models, textures, spells (vJASS/JASS), systems, and scripts!Download maps that have passed through our rigorous approval process!

Go Back   Wc3C.net > Warcraft III Modding > Artist's Corner > Modeling / Animation
User Name
Password
Register Rules Get Hosted! Chat Pastebin FAQ and Rules Members List Calendar



Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-09-2008, 04:26 AM   #1
pandamoniuman
User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 7

pandamoniuman has little to show at this moment (0)

Default Custom model animation problem

I'm working on a custom model, but I am running into some problems. The animation looks smooth in 3ds max, but in war3 it is jerky, and skips some frames. When I scale the timing of frames to make an animation slower then it looks better in war3, and then I can set the war3 animation speed faster to compensate, but I can't do it for the attack animation (which is based on attack speed), and that is causing me the problem.
pandamoniuman is offline  
Sponsored Links - Login to hide this ad!
Old 02-09-2008, 11:44 AM   #2
Rao Dao Zao
www.raodaozao.net
 
Rao Dao Zao's Avatar


MDL & Resource Moderator
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 2,511

Submissions (27)

Rao Dao Zao has a brilliant future (822)Rao Dao Zao has a brilliant future (822)Rao Dao Zao has a brilliant future (822)Rao Dao Zao has a brilliant future (822)Rao Dao Zao has a brilliant future (822)Rao Dao Zao has a brilliant future (822)Rao Dao Zao has a brilliant future (822)

Approved Map: When the Freedom Slips Away

Send a message via MSN to Rao Dao Zao
Default

This is a modelling issue, not a model editing issue. Moved!
__________________
Rao Dao Zao is offline  
Old 02-09-2008, 12:38 PM   #3
pandamoniuman
User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 7

pandamoniuman has little to show at this moment (0)

Default

Quote:
Originally Posted by Rao Dao Zao
This is a modelling issue, not a model editing issue. Moved!

as far as i know it could be either
pandamoniuman is offline  
Old 02-15-2008, 09:09 AM   #4
TDR
♪♫
 
TDR's Avatar


Modeling & Gallery Moderator
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4,481

Submissions (84)

TDR has much to be proud of (701)TDR has much to be proud of (701)TDR has much to be proud of (701)TDR has much to be proud of (701)TDR has much to be proud of (701)

Hero Contest #2 - 3rd PlaceConcept art session 6 - Sea dwellersModeling session 3 - Critters

Default

could you post your max file here please so I can have a better look at it? It's ok, trust me, I have no reason to steal it or anything.
__________________
TDR is offline  
Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT. The time now is 03:08 PM.


Affiliates
The Hubb The JASS Vault Clan WEnW Campaign Creations Clan CBS GamesModding Flixreel Videos

Powered by vBulletin (Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd).
Hosted by www.OICcam.com
IT Support and Services provided by Executive IT Services