Log in  Profile - Memberlist - Usergroups - Log in to check your private messages
Register - Search


 Forum index » Project Revolution » Announcements
Terran Demo Release
Post new topic   Reply to topic Page 13 of 15 [286 Posts] View previous topicView next topic
Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 11, 12, 13, 14, 15 Next
Author Message
Sat Apr 19, 2008 4:07 am
DarthVadre

Level 8: Hydralisk
Level 8: Hydralisk


Joined: 22 Mar 2007
Posts: 239
Location: Not edge of the world, but you can see it from here.




OK a problem. Project Revolution is incompatible with patch 1.22
I feel the reason for Blizzard's test server was to actually give time for Snowflake to update their loader. I mean, why else would they dedicate a server just for another patch?


 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Reply with quote Back to top 
Sat Apr 19, 2008 9:55 pm
ROTS19

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 15 Mar 2008
Posts: 16





Terran Demo Release

they put up westfall before back in the days of patch 1.15... which was about 4 years ago.


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Mon Apr 28, 2008 2:19 am
Blue light52

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 28 Apr 2008
Posts: 14
Location: In the Core of Earth




 Terran Demo Release

Thats stupid it says cant find sound i dont see y????
one time it work but it crashed after


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Tue Apr 29, 2008 10:56 pm
ROTS19

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 15 Mar 2008
Posts: 16





do you have Starcraft+Broodwar installed on your computer?


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Thu May 01, 2008 1:16 am
Blue light52

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 28 Apr 2008
Posts: 14
Location: In the Core of Earth




 Terran Demo Release

Can somebody help me the part for Step 0 its said that it could not create the sound why is this????????? Evil or Very Mad (i know i posted this before but no one helped me....)


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Thu May 01, 2008 1:20 am
Blue light52

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 28 Apr 2008
Posts: 14
Location: In the Core of Earth




Terran Demo Release

ROTS19 wrote:
do you have Starcraft+Broodwar installed on your computer?
Yes do i need to rreinstall because i have the latest version for Starcraft is that Why?!?!?!?!?!?!?!?!?


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Thu May 01, 2008 12:20 pm
iremmeber

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 30 Sep 2006
Posts: 2





Terran Demo Release

Hello everyone, I haven't been here for a while but I'm glad to see that there is a demo! Unfortunately there is problem. I launch the game and when I get to the menus with the games everytime is press "start game" it just comes back to the menu so I don't know what to do. Thanks in advance.


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Sun May 04, 2008 6:45 am
SolidSamurai

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 04 May 2008
Posts: 2





Terran Demo Release

So i understand the original sc cd is required to play this game. Which is terrible considering I can only find bw at the moment. Tongue

I think i read why you didn't support the no-cd craq. Meh whatever.

Maybe I'll wait for you to release a version that supports bw.

And if you already support bw on this demo, I need to know what im doing wrong.


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Sun May 04, 2008 10:34 pm
saint

Level 6: Zealot
Level 6: Zealot


Joined: 16 May 2006
Posts: 133
Location: Australia




Terran Demo Release

Brood Wars is "supported" in this release however both original SC CD as well as the BW CD are needed to copy game data across (primarily sound files) but also to ensure you own the games.


 View user's profile Send private message Send e-mail Reply with quote Back to top 
Tue May 06, 2008 11:17 pm
ROTS19

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 15 Mar 2008
Posts: 16





"do you have Starcraft+Broodwar installed on your computer?Yes do i need to rreinstall because i have the latest version for Starcraft is that Why?!?!?!?!?!?!?!?!?"


no.


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Sun May 11, 2008 6:49 pm
Blue light52

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 28 Apr 2008
Posts: 14
Location: In the Core of Earth




Terran Demo Release

ROTS19 wrote:
"do you have Starcraft+Broodwar installed on your computer?Yes do i need to rreinstall because i have the latest version for Starcraft is that Why?!?!?!?!?!?!?!?!?"


no.


i have both installed but it dosent work so than i reinstalled and it didn't work


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Thu May 15, 2008 2:23 pm
Kryofenix

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 08 Aug 2005
Posts: 11





Terran Demo Release

So are you guys making any progresses since the release ?


 View user's profile Send private message Send e-mail Reply with quote Back to top 
Tue May 20, 2008 9:52 pm
ROTS19

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 15 Mar 2008
Posts: 16





Terran Demo Release

Blue light52 wrote:


i have both installed but it dosent work so than i reinstalled and it didn't work


do you have warcraft 3 and frozen throne installed? You need it.

If you already do but it's still not working, check out the FAQ page.


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Sat May 24, 2008 5:05 pm
Blue light52

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 28 Apr 2008
Posts: 14
Location: In the Core of Earth




Terran Demo Release

ROTS19 wrote:
Blue light52 wrote:


i have both installed but it dosent work so than i reinstalled and it didn't work


do you have warcraft 3 and frozen throne installed? You need it.

If you already do but it's still not working, check out the FAQ page.

i found out it is because i dont have the patch installed but the patch says i can't install so i need to try several time i think


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Fri Jun 27, 2008 10:08 am
anthony_oro

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 27 Jun 2008
Posts: 1





 Terran Demo Release
Torrent

No body is seeding the Torrent anymore.
Could anyone who has already a copy of the mod have the heart to seed for me please?
Thanks!


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Fri Jun 27, 2008 5:32 pm
Blackhand

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 29 Dec 2007
Posts: 6





Terran Demo Release
Torrent

anthony_oro

Check previous pages for links to direct download - tracker seems to be down (at least I get "Unable to connect to tracker", otherwise I would seed for you Wink).
PS http://files.filefront.com/PRSCMODzip/;10824813;/fileinfo.html Smile.


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Sat Jun 28, 2008 8:25 pm
DarthVadre

Level 8: Hydralisk
Level 8: Hydralisk


Joined: 22 Mar 2007
Posts: 239
Location: Not edge of the world, but you can see it from here.




if u dont wanna worry about all the hassle filefront likes to give at times try http://dvre.pcriot.com/revolution


 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Reply with quote Back to top 
Sun Jun 29, 2008 6:26 pm
ProtossDarkTemplar

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 29 Jun 2008
Posts: 1





Terran Demo Release

iremmeber wrote:
Hello everyone, I haven't been here for a while but I'm glad to see that there is a demo! Unfortunately there is problem. I launch the game and when I get to the menus with the games everytime is press "start game" it just comes back to the menu so I don't know what to do. Thanks in advance.


I get the same error... I don't know what to do now.


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Tue Jul 01, 2008 11:14 pm
Blue light52

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 28 Apr 2008
Posts: 14
Location: In the Core of Earth




Terran Demo Release

Will someone please tell what to do the installer says that im unable to install because of the sounds someong plz help me!!!!!!!!!!!!!!!


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Wed Jul 02, 2008 1:16 pm
Blackhand

Level 1: SCV
Level 1: SCV


Joined: 29 Dec 2007
Posts: 6





Insert ORIGINAL StarCraft CD into your CD/DVD-ROM drive before launching PR installer Smile.


 View user's profile Send private message Reply with quote Back to top 
Display posts from previous:   
Reply to topic Page 13 of 15 [286 Posts] Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 11, 12, 13, 14, 15 Next
View previous topicView next topic
 Forum index » Project Revolution » Announcements
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.2036s ][ Queries: 10 (0.0069s) ][ Debug on ]