Wc3C.net

Wc3C.net (http://www.wc3c.net/forums.php)
-   Warcraft Editing Tools (http://www.wc3c.net/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Wc3 Map Optimizer comments (http://www.wc3c.net/showthread.php?t=77401)

Babylon2006 03-25-2006 03:34 PM

very good,thx

masda70 04-01-2006 10:57 PM

Optimizer returns an error if you try to optimize a script file like common.j with only the remove useless code option on.
It seems to hang as it tries to fix the unittype bug.

Although if you check the shortest variable/function names possible it works.
Then if you keep the optimizer opened and try to optimize the same old script again without that option it won't crash!

Vexorian 04-01-2006 11:30 PM

optimizer shouldn't ever be used on common.j though, maybe blizzard.j gonna try on it

masda70 04-02-2006 09:29 PM

Well if you decide to import a custom common.j to your map in order to enable GetUnitGoldCost native and the like, will the optimizer have troubles if you set it to optimize imported scripts =|?

Vexorian 04-02-2006 11:04 PM

ok then I am gonna make next version ignore common.j

Blade.dk 06-08-2006 10:33 AM

I experienced a lot of crashes when the open/save file dialogs were open today while testing. I use the newest version of the optimizer, and I do not have similiar problems with other programs.

Vexorian 06-08-2006 12:27 PM

what open/save dialogs?

Blade.dk 06-08-2006 01:27 PM

Open map/Save optimized as.

Vexorian 06-08-2006 02:13 PM

Only explanation for it crashing would be an error in Delphi's api o_O cause I don't have any threads running when you are using those dialogs

do2kill 06-30-2006 01:00 AM

the prog does'nt reduce the map size but it say's that it's bigger 0.33%??!!

and thx 4 prog:)

Vexorian 06-30-2006 08:53 PM

stop using wav sounds in your map

do2kill 07-02-2006 08:42 AM

thx 4 helping but still 5% biger after i deleted all the wav sound

The_AwaKening 07-05-2006 06:39 AM

I've had similar problems as blade.dk says. It has actually caused my system to totally reboot in some cases. I don't recall what I had open though that caused it.

vile 07-09-2006 08:24 AM

Ever since the 1.20E patch, after optimizing my map it keeps saying "Game was not found" when I try to start it online. It doesnt matter which option I do. Even when I set no option, or the most minor option (i tried all options), it still gives me that.


All times are GMT. The time now is 02:12 PM.

Powered by vBulletin (Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd).
Hosted by www.OICcam.com
IT Support and Services provided by Executive IT Services